میکروسوئیچ cntd

ساخت وبلاگ

 

 

یکی از انواع تجهیزات بسیار مهمی که در صنایع مختلف کاربرد دارد و می تواند بسیار مفید واقع شود، میکروسوئیچ ها هستند. این تجهیزات از جمله قطعات بسیار مهمی به حساب می آیند  که در تابلو های کنترل مخصوصا مدار فرمان مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به راه اندازی آن کمک شایانی نماید. می توان اذعان داشت که میکروسوئیچ ها در حقیقت کلیدهایی هستند که با حرکت و یا فشار و ضربه تحریک شده و قطع و وصل جریان مدار الکتریکی را بر عهده خواهند داشت. از جمله کاربردهای میکروسوئیچ ها را می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کنترل ایمنی آسانسورها

شمارش قطعات عبوری

دستگاه های سکه ای و ماشین های برش

بالابر ها

کنترل نوار نقاله در کارخانه ها و …

یکی از انواع میکروسوئیچ هایی که در بازار وجود دارد، میکروسوئیچ CNTD است. در این مقاله از وب سایت آژند برق قصد داریم تا به بررسی میکروسوئیچ CNTD بپردازیم و اطلاعات ارزشمندی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

میکروسوئیچ چیست؟

می توان اذعان داشت که میکروسوئیچ ها در حقیقت یک کلید قطع و وصل ساده بسیار می‏ باشند و برای قطع و وصل نمودن جریان برق در مدارهای الکترونیکی به کار گرفته می شوند. این تجهیزات از جمله وسایل بسیار مهمی به شمار می آیند که در صنعت برق از آن استفاده های بسیاری می شود و جزء شناخته شده ترین وسایل و تجهیزات برقی و صنعتی می باشند. در کل میکروسوئیچ ها با کلیدهای قطع و وصل ساده تفاوت های بسیاری دارند و نباید آن ها را با یک دیگر یکسان در نظر گرفت.

شایان به ذکر می باشد که تفاوت اصلی میکروسوئیچ با کلید های قطع و وصل عادی در این می باشد که شاسی میکروسوئیچ ها به صورت فنری می‏ باشد در صورتی که این موضوع در کلیدهای قطع و وصل عادی وجود ندارد. یعنی تا زمانی که روی آن فشار اعمال می ‏شود، جریان برق را قطع یا وصل نگه می ‏دارد و در لحظه رها شدن شاسی آنگاه وضعیت به حالت اولیه خود باز خواهد گشت.

نکته بسیار مهمی که باید بدانید، این است که میکروسوئیچ‏ ها معمولاً دارای سه عدد پایه می‏ باشند که در زیر به آن ها اشاره می شود:

یکی از پایه‏ های میکروسوئیچ معمولاً با COM مشخص می ‏شود که پایه ورودی آن می‏ باشد.

یکی از پایه ‏های آن با علامت (NC (normally close است

پایه دیگر با علامت  (NO  (normally open مشخص شده است.

در حالت عادی و پیش از فشردن شاسی میکروسوئیچ، پایه COM به پایه NC متصل، و از پایه NO جدا می ‏شود. با فشردن شاسی میکروسوئیچ، پایه COM از پایه NC جدا شده و به پایه NO متصل خواهد شد.

کاربرد میکروسوئیچ چه می باشد؟

میکروسوئیچ ‌ها دستگاه ‌های بسیار متداولی هستند که در صنایع مختلف از آن ها استفاده می شود. لازم به ذکر است که میکروسوئیچ ها کاربرد بسیار فراوانی دارند که در زیر به برخی از رایج ترین و مهم ترین کاربردهای آن اشاره می کنیم:

از انواع میکروسوئیچ ها در دستگاه ‌های مصرف ‌کننده، تجهیزات صنعتی و … استفاده می شود.

یکی از رایج‌ ترین و پرکاربردترین استفاده های میکروسوئیچ، بهره گیری از این تجهیز در قفل درب است.

نکته بسیار مهمی که باید بدانید، این است که از میکروسوئیچ در باز و بسته کردن درب تجهیزات آشپزخانه به ویژه در اجاق‌ های مایکروویو، از آن استفاده می شود.

میکروسوییچ ها در دستگاه‌ های تراز کردن نیز استفاده های فراوانی دارند

در آسانسور از این تجهیزات مهم و ویژه به عنوان سوئیچ ایمنی در درب استفاده می‌ شود.

از میکروسوئیچ ها هم چنین برای تشخیص این که آیا کاغذ در دستگاه چاپگر متراکم شده است یا خیر و هم چنین برای اهداف بی‌ شمار دیگری مورد استفاده قرار می گیرد.

باید اشاره شود که میکروسوئیچ‌ها می ‌توانند به گونه‌ ای طراحی شوند که بسیار حساس باشند (حساس به لمس و ... باشند). از چنین طرح ‌هایی می ‌توان در تجهیزات بسیار دقیق استفاده کرد. مانند نمونه‌ ای که جریان هوا یا سایر گازها را از طریق یک سیستم اندازه ‌گیری می‌ کند، می توان از میکروسوئیچ های بسیار مخصوص بهره برد.

باید بدانید که از انواع میکروسوئیچ ها می توان برای تشخیص دما و فشار بهره برد.

این دستگاه ‌ها به صورت گسترده در صنعت  اغلب در مدارهای کنترل استفاده می ‌شوند.

از میکروسوئیچ ها به عنوان وسیله مستقیم خاموش و روشن کردن تجهیزات نیز استفاده می ‌شود. و ...

بنابراین همان گونه که بارها اشاره کرده ایم، از میکروسوئیچ ها استفاده های بسیار گوناگونی می شود که می تواند مفید واقع گردد. یکی از نکاتی که باید بدانید این است که برند میکروسوئیچ نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است. هرچه برند میکروسوئیچ ها بهتر باشد و توسط شرکت های معتبر ساخته شده باشد، از طول عمر و کیفیت بالاتری نیز برخوردار خواهند بود.

میکروسوئیچ CNTD یکی از انواع میکروسوئیچ هاست که توسط شرکت CNTD طراحی و ساخته شده و امروزه در بازار ایران وجود دارد. خوشبختانه مجموعه بزرگ آژند برق بزرگترین وارد کننده محصولات کمپانی CNTD در زمینه تامین تمامی محصولاتی از جمله انواع میکروسوییچ و ... می باشد. بنابراین اگر به دنبال این برند معروف و شناخته شده هستید، بهتر است که به وب سایت آژند برق رجوع نمایید.

ویژگی های یک میکروسوئیچ مناسب:

یک میکروسوئیچ خوب و کاربردی ویژگی های بسیار خاصی دارد. در واقع میکروسوئیچی مناسب است که بتواند از طول عمر بالایی برخوردار باشد و هم چنین کارایی مناسبی داشته باشد. از جمله نکاتی که درباره طول عمر میکروسوئیچ ها می توان بیان کرد، به صوت زیر می باشد:

عمر مفید هر میکرو سوییچ در نوع کم کارکرد 1 میلیون بار و در مدل های میکروسوئیچ صنعتی پر کاربرد به بیش از 10 میلیون بار چرخه کارکرد می رسد.

میکروسوئیچ ها کلیدهای بسیار حساسی هستند که با کوچک ترین فشار عمل می کنند.

هم چنین در طیف وسیعی از وسایل مانند لوازم الکترونیکی، عملگرها و …. استفاده می شوند.

عمر مفید بالای این قطعات و دیر خراب شدن میکروسوئیچ ها باعث پیشرفت زیاد استفاده از آن ها در صنعت الکترونیک شده است و به سرعت حتی در لوازم خانگی مورد استفاده قرار گرفته اند.

در قسمت های قبل درباره تفاوت میکروسوئیچ با کلیدهای معمولی اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم. حال باید اشاره کنیم که یکی از فرق های اصلی میکروسوئیچ با دیگر کلیدها کوچک بودن و هم چنین امکان جابجایی در دستگاه های متحرک به دلیل قرارگیری دکمه بر روی خود میکروسوئیچ می باشد. همین موضوع سبب می گردد که بتوانید آن را در انواع دستگاه ها نصب کنید و از آن ها بهره ببرید.

یکی دیگر از فرق های میکرو سوییچ ها با دیگر کلیدهای قطع و وصل دیگر، واکنش سریع آن ها می باشد که به محض احساس فشار عملیات قطع یا وصل برق را انجام می دهد. در تمام حالت ها و برای انجام تمام پروژه ها می توان از میکروسوییچ استفاده کرد و از وجود آن ها بهره برد.

 

 

ajandbargh...
ما را در سایت ajandbargh دنبال می کنید

برچسب : میکروسوئیچ cntd, نویسنده : mahsa1010 ajandbargh بازدید : 108 تاريخ : يکشنبه 15 آبان 1401 ساعت: 11:00

خبرنامه